Selecteer een pagina
werkwijze en tarief
Aanmelden

Met wie werk ik?

Iedereen met een coachvraag is welkom. Veel van mijn coachees zijn werkzaam bij de politie, defensie of de brandweer. Als militair ben ik ervaringsdeskundig: ik ken de cultuur en de taal van deze beroepsgroepen

werkwijze-coaching-overijssel-gelderland

Met welke vragen help ik?

Een greep uit de vragen waarmee coachees bij mij terechtkomen:

  • Hoe kan ik beter voor mezelf opkomen?
  • Hoe vergroot ik mijn draagkracht naar mijn team?
  • Hoe kan ik mijn (persoonlijk)leiderschap versterken?
  • Welk werk past nou echt bij mij?
  • Hoe kom ik thuis beter los van mijn werk en kan ik mijn hoofd echt leegmaken?
  • Ik heb een negatief zelfbeeld, hoe verander ik dat?
  • Hoe kan ik meer voldoening uit mijn werk halen?
  • Hoe voorkom ik dat ik in een burn-out raak?

Hoe werk ik?

Intake

Het coachtraject start met een intakegesprek. Jij vertelt wie je bent en waar je mee zit. Ik vertel wie ik ben en hoe ik werk. Samen maken we jouw coachvraag zo specifiek mogelijk.

Plan van aanpak

Als we besluiten samen aan de slag te gaan, bespreken we mijn voorstel voor het plan van aanpak. Ik kies voor een methode die het best bij jou past. We bepalen samen de richting en route van jouw traject.

Coachmethodes

Ik maak gebruik van verschillende methoden en instrumenten, zoals: transactioneel werken, systemisch werken, oplossingsgericht werken, wandelcoaching, 5G’s of loopbaancoaching.

Bij alle methoden sta jij centraal en bepaal je samen met mij de richting. De regie ligt dus bij jouzelf.

werkwijze-coaching-overijssel-gelderland

Fases

Het coachtraject kent drie fases

Het aantal sessies per fase hangt af van de stappen die je zet. De één heeft meer tijd nodig in fase 1, de ander juist in fase 2 of 3.

l

Fase 1: wie ben ik?

In deze fase krijgen we via een aantal testen inzicht in wie je bent. Wat zijn je sterke eigenschappen, hoe reageer je in bepaalde situaties en welke emoties bestaan er vanuit het verleden?

U

Fase 2: wat kan ik of wat wil ik?

Deze fase sluit aan op fase 1. In deze fase zoomen we in op wat je wil leren en stellen we concrete doelen op.

Fase 3: acties & doelen

In de laatste fase begeleid ik jou stapsgewijs naar het bereiken van jouw doelen. En krijg je handvatten om de bereikte doelen te behouden.

Investering

Tijdens de opleiding als coach heeft Wout mij als mede cursist gecoacht. Wat een mooie ervaring was dat. Wout kan je omschrijven als een ruwe bolster blanke pit. Deze stijl heeft hij ook tijdens het coachen. Vanuit open en humorvolle manier is hij in staat je vertrouwen snel te wekken.  Eenmaal serieus is hij dan ook snel en erg oprecht geïnteresseerd in je. Hij wil je graag helemaal doorgronden en doet dat met veel inlevingsvermogen, rust en ook complimenten. Een prachtige ervaring. Wout, je bent een prachtmens en een toegewijde coach die humor, nonchalance, inlevendheid, rust en oprechte interesse in een coachee  in de coachsessies kan combineren.

Juliëtte Nijlant

Ik heb nog een vraag

Espiral Coaching | Wouter Kleinbussink | Deventer

Wout Kleinbussink
wout@espiralcoaching.nl
06-53834797